vineri, 6 mai 2016

De ce sa aleg tamplaria din PVC

Sistemele de tamplarie PVC sunt foarte populare atat in mediul comercial, cat si cel privat, intrucat ofera numeroase avantaje, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, indiferent de cerintele propuse de clienti.

Avantajele tamplariei PVC  

PVC-ul este ideal atat pentru spatiile interioare, cat si exterioare intrucat ofera protectie impotriva vantului, iar sistemele mai moderne implica si niste caneluri speciale care ajuta la prevenirea infiltrarii de lichide, astfel ca ploile puternice nu mai reprezinta o problema. De asemenea, atat usile cat si ferestrele PVC sunt recomandate pentru izolarea fonica, dar si pentru faptul ca ajuta la asigurarea unei temperaturi constante in incaperi datorita izolarii termice. Sistemele PVC sunt rezistente si nu se deterioreaza odata cu trecerea timpului, iar in cazul in care se doreste un plus de protectie se poate opta pentru o grosime superioara a materialelor.

Un alt avantaj este faptul ca PVC-ul poate fi gasit intr-o gama variata de culori, astfel incat sa indeplineasca toate cerintele din punct de vedere estetic ale clientilor. Cu toate acestea, pentru mediul comercial cea mai comuna alegere este albul, deoarece aceasta este si cea mai ieftina, in timp ce pentru locuintele proprii se opteaza culoarea maro, ce imita nuanta lemnului.
Oricand apare o problema, aceasta poate fi remediata in cel mai scurt timp, intrucat PVC-ul nu propune sisteme complexe. Durata de viata de minim 10 ani este asigurata de calitatea materialelor, iar intretinerea este foarte usor de efectuat, fiind nevoie doar spalarea ocazionala cu o carpa si detergent.

Profilele pot fi adaptate dupa orice preferinta, astfel incat sa se potriveasca cu restul locuintei, PVC-ul fiind recomandat nu numai in cazul caselor noi, ci si celor care isi doresc sa faca o renovare completa. Atat usile, cat si ferestrele trebuie montate respectand cerintele producatorului pentru a asigura o durata de viata lunga si pentru a evita orice risc pe viitor