marți, 18 octombrie 2016

Detectoarele de camere ne scapa de spionaj

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa fie un mic spion si sa se bucure de cele mai noi si avansate gadget-uri, fie ca este vorba de brelocuri, sepci, cravate, nasturi, ceasuri, chei de masina sau pixuri ce au incorporate camere si microfoane pentru inregistrarea imaginilor si sunetului din orice spatiu. Acestea sunt folosite cu succes pentru protejarea bunurilor de la locul de munca sau de acasa, unde nimeni nu va suspecta nimic cand va observa un obiect banal. In schimb, orice spion adevarat trebuie sa dispuna si de detectoare camere, intrucat acestia pot fi la randul lor spionati, astfel ca trebuie sa fie bine pregatiti in orice situatie.

Cum functioneaza?

Un asemenea dispozitiv functioneaza cu ajutorul unei tehnologii speciale ce presupune utilizarea unui
laser pentru a putea identifica orice microfon sau camera video ori foto. Asadar, prin simpla semnalare a unui bec care se aprinde, oricine poate sti daca se afla intr-un perimetru in care poate fi ascultat sau inregistrat video.

Care sunt functiile?

Aceste detectoare de camere pot depista in cel mai scurt timp prezenta altor aparate, in timp ce exista posibilitatea de reglare a sensibilitatii, astfel incat sa nu apara semnale eronate. Dimensiunile sale modeste sunt ideale datorita faptului ca se poate purta in buzunar, in timp ce activarea se face prin simpla apasare a unui buton de on/off.

De unde cumpar?


Toti micii spioni care sunt interesati de asemenea tehnologii pot apela la iUni, deoarece acest site propune o gama foarte bogata de produse pentru toate buzunarele. In plus, cei care isi doresc sa testeze aparatele, pot merge in showroom-ul din sectorul 3 unde sa fie consiliati de catre angajati, astfel incat sa poata lua cea mai inspirata decizie. De asemenea, avantajele continua prin faptul ca iUni ofera transport gratuit pentru toate comenzile a caror valoare depaseste 499 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu