miercuri, 5 octombrie 2016

Cat dureaza transferul de la Aeroport la Ploiesti

Marile orase ale tarii sunt mult mai bine legate intre ele datorita companiilor de rent a car care promit diferite servicii menite sa ne ajute in orice situatie. In primul rand, acestea propun solutii mult mai bune decat cele ale taximetristilor, fiind orientate in special catre cei care aterizeaza la aeroport si trebuie mai apoi sa ajunga in scurt timp la o anumita destinatie. Astfel, o optiune foarte populara este transfer Otopeni Ploiesti, localitate aflata la mica distanta de Bucuresti, insa care nu promite numeroase modalitati de transport.

Variante

Chiar daca exista autobuze si trenuri care sa faca legatura, pentru un calator, in special cei care nu sunt din capitala poate fi foarte dificil sa alerge dupa un autobuz catre centru, apoi dupa unul catre gara, de unde sa se ia trenul catre Ploiesti si de acolo un alt autobuz catre destinatia finala. Cu siguranta ca multe persoane se gandesc la taxiuri, insa preturile sunt destul de costisitoare, masinile nu promit siguranta, iti timp ce soferii sunt adesea neprofesionisti, cautand noi modalitati prin care sa obtina mai multi bani de la clienti.

Confort 

In schimb, cu ajutorul serviciului de transfer Otopeni Ploiesti, totul este mult mai confortabil, mai placut si mai rapid. Nu se mai pierde timp inutil, intrucat clientii trebuie sa comunice ora, data si numarul zborului cu care vor ajunge la Otopeni, de unde vor fi preluati direct de catre un sofer, pentru a fi transportati la destinatie. In cazul in care exista cerinte speciale cu privire la traseu, aceste aspecte vor fi mentionate, daca nu, soferii vor pregati cel mai rapid drum, adaptandu-se in functie de conditiile traficului.

De asemenea, clientii au la dispozitie o gama foarte variata de vehicule din care pot alege dupa propriile criterii, fiecare dintre acestea fiind bine pregatite pentru o astfel de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu