joi, 28 iulie 2016

Diferentele dintre Confidential si alte saloane de masaj

Oricine cauta diferite moduri prin care sa se relaxeze in weekend, iar masajul erotic disponibil pe www.confidential.ro este tot mai popular. Confidential acorda o importanta sporita tuturor detaliilor, iar acesta este un lucru prin care se diferentiaza de toti ceilalti jucatori ai pietei. In primul rand se urmareste crearea unei atmosfere placute, prin alegerea muzicii potrivite, iar maseuzele isi ingrijesc unghiile pentru ca acestea sa aiba lungimea ideala si se utilizeaza uleiuri potrivite pentru aceasta activitate, care nu provoaca iritatii. In plus, este important ca uleiurile sa se incalzeasca intr-un recipient cu apa inainte de a fi utilizate, in caz contrar vor fi deranjante.

Spatiul ideal


Camerele sunt pregatite inainte de fiecare client, totul pentru ca acestea sa fie suficient de calduroase incat oricine sa se simta relaxat fara haine. Se recomanda clientilor sa efectueze un dus inainte pentru deschiderea porilor pielii, iar masajul sa ofere o senzatie mai grozava si mai multa placere. Nu se permite accesul cu dispozitive electronice in incapere, pentru a nu aparea nicio secunda de bruiere a activitatii.

Uleiuri si lubrifianti



Atat in zonele intime, cat si pe restul corpului este esential sa se lubrifieze pentru mai mult confort, relaxare si o stare foarte placuta. In cazul femeilor, se recomanda utilizarea unor uleiuri pe baza de apa, pentru evitarea infectiilor neplacute. Se utilizeaza o cantitate redusa la fiecare un sfert de ora sau poate chiar mai devreme in functie de necesitati.

Atingeri magice




In functie de tipul de masaj erotic ales, acesta incepe, de regula, prin atingeri tandre in zona spatelui, iar mainile se vor plimba pe fiecare cm al corpului, aflandu-se in permanenta in contact cu pielea beneficiarului. In plus, atingerile trebuie orientate in functie de ritmul muzicii de pe fundal, iar pe masura trecerii timpului se pot aplica cu mai multa forta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu