marți, 26 iulie 2016

De unde putem cumpara un frigider second hand

Acum este mult mai usor sa cumperi frigidere second hand, totul cu ajutorul Imperator.ro. Cu siguranta ca orice persoana isi doreste sa faca o afacere buna si sa obtina orice produs la un pret mai bun, insa in magazine toate preturile sunt fixe, fara a se lasa loc pentru negocieri. Asa ca de ce sa cumperi orice produs din magazin la pret intreg, cand pe Imperator te poti bucura de reduceri semnificative. Oricine a avut un frigider de care nu se mai foloseste, iar daca este perfect functional, de ce sa se foloseasca pentru sistemul buy back propus de magazine, cand se poate obtine sume mai mari pentru el.

Produse variate

Pe imperator.ro gasesti orice ai nevoie, de la frigidere second hand, la masini de spalat rufe si vase, cuptoare cu microunde, aragazuri, televizoare, telefoane, tablete, intrucat este gratuit sa postezi un anunt si nu este de mirare de ce site-ul se bucura de un numar mare de utilizatori.

Usor de folosit

Site-ul este foarte usor de folosit datorita interfetei prietenoase, iar utilizatorii pot adauga un anunt in cel mai scurt timp. Totul este gratuit, si mai mult decat atat, reinnoirea anuntului se face dupa 90 de zile, fara costuri suplimentare. In schimb, daca iti doresti sa vinzi masina, apartamentul, telefonul sau orice produs, ai la dispozitie serviciul de promovare care te va ajuta sa faci acest lucru imediat, anuntul fiind evidentiat in randul cautarilor din acea categorie.




In doar cateva minute poti incarca pana la 8 fotografii per anunt, alcatui descrierea perfecta si totul este pregatit, iar tot ce mai ramane de facut este sa astepti sa te contacteze persoanele interesate de produsul tau. Poti comunica cu acestia la telefon, fie direct prin intermediul mesageriei instant disponibila pe site, pentru mai mult confort si mai putine telefoane deranjante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu