vineri, 1 iulie 2016

M-am cazat in regim hotelier si o voi face din nou

Cu o populatie de peste 250.000 de locuitori, Brasovul atrage anual mii de turisti din toate colturile tarii, dar si din Europa, in special Austria si Germania, datorita faptului ca se aseamana oraselor din aceste tari. Avand o pozitie grozava, exact la poalele muntilor, Brasovul este un oras foarte dezvolat, aspect care permite gazduirea turistilor in cele cateva cartiere, dar si in imprejurimi.

Optiuni de cazare in Brasov

Cu siguranta ca cei mai multi turisti sunt influentati de pret atunci cand aleg o anumita cazare, iar din acest motiv, pe toata suprafata orasului sunt disponibile hoteluri si pensiuni ce promit conditii diferite, iar preturile variaza pentru a indeplini cerintele tuturor. Aproape pe toata durata anului, hotelurile din inima orasului sunt pline, in special iarna, in timp ce turistii sunt nevoiti sa se orienteze catre pensiunile din imprejurimi, fapt care implica necesitatea unui autoturism pentru a-si asigura transportul, in caz contrar conditiile ar fi mult mai dificile.

Regim hotelier Brasov

Insa nu v-ati dori sa va cazati in centrul orasului si sa aveti parte de conditii la fel de bune ca acasa, totul la preturi mult mai mici decat cele practicate de hotelieri? Aceste avantaje sunt asigurate de regimul hotelier, care presupune ca un apartament, o garsoniera, o cabana, o vila, o casa, sa fie inchiriate pe o perioada scurta de timp, de obicei intre 5 si 14 zile, atat cat dureaza un concediu.

Pe langa faptul ca pentru un apartament cu doua camere se plateste mai putin decat pentru o camera de hotel, turistii au parte de mai mult spatiu in care sa se poata simti in largul lor. In plus, aceste apartamente sunt mobiltate si dotate cu toata aparatura care se gaseste intr-o locuinta, totul pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa si totusi sa fie in vacanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu